Back to Top
 • Μπρωκούμη 30Β - Εμπορικό κέντρο ΑΒ - Ξάνθη
 • 2541023400

Προϊόντα προσώπου

Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων προσώπου Germaine de Capuccini...

Hydracure


Ανακαλύψτε το αναψυκτικό του δέρματός σας. Θαλάσσια και φυτικά συστατικά που ενυδατώνουν, επιδιορθώνουν και προστατεύουν σε ημερήσια βάση και μειώνουν τα σημάδια της πρώιμης γήρανσης.
Δροσιά και απαλότητα, που σας δίνουν μέγιστη άνεση και μια ασύγκριτη αίσθηση αφής.

Pure Expert


Φυσικά προϊόντα που βοηθούν στην εξισορρόπηση των λιπαρών δερμάτων και των δερμάτων με φαγέσωρες και ακαθαρσίες. Εξισορροπούν το δέρμα και του προσφέρουν μια ματ, καθαρή και ομοιόμορφη εμφάνιση. Ιδανικά για δέρματα που γυαλίζουν και για νέους που επιθυμούν ένα πιο καθαρό και αγνό δέρμα.

Excel Therapy O2


Προϊόντα που βασίζονται στην έξυπνη δράση των Κυτοκικών. Οι Κυτοκικές είναι ικανές να ανιχνεύσουν τις ανάγκες του δέρματός σας και να του ξαναδώσουν τις ικανότητες του αυτορύθμισης και αυτοάμυνας. Μια αυθεντική εξατομικευμένη "θέση σε φόρμα" που αποτρέπει την εμφάνιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης.

Royal Jelly


Όλη η οξυγονοποιητική ενέργεια του Βασιλικού Πολτού (Royal Jelly) για να θρέψει και να συσφίξει το δέρμα σας.
Καταπολεμά τα σημάδια κούρασης και ξαναδίνει στο δέρμα σας μια ακτινοβόλο εμφάνιση.


So Delicate


Η οριστική λύση για τα ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα με δράση καταπραϋντική και απαλυντική καθώς και δράση ενεργοποίησης της αυτοάμυνας.

Η So Delicate ενώνει τη φύση με την τεχνολογία με τέτοιο τρόπο ώστε το ευαίσθητο δέρμα να ανακτήσει βαθμιαία την κανονική του συμπεριφορά, δείχνοντας μια υγιή, φωτεινή καιεξαιρετική όψη.

Όλα τα προϊόντα είναι υποαλλεργικά και δοκιμασμένα δερματολογικά.

Nutrisense Age Repair

Η πιο εκλεπτυσμένη και προηγμένη θεραπεία που καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου. Η NUTRISENSE είναι η νέα φροντίδα δέρματος δύο δράσεων, που επιδιορθώνει και επαναθρέφει το δέρμα σε βάθος με διπλής δράσης συστατικά, ξαναδίνοντάς του ζωτική ενέργεια. Μια έντονη αντιγηραντική φροντίδα που προσφέρει άνεση, απαλότητα και σφριγηλότητα στα ξηρά και στα πολύ ξηρά δέρματα. Η τελειότητα στο δέρμα σας...
Εμπλουτισμένες, υπέροχες και αποκλειστικές υφές με μια νέα πιο
πλούσια σύσταση και απολύτος σύμφωνη με τη δομή του δέρματος.
Ωραίο, διακριτικό, απαλό άρωμα σας περιβάλλει.

Strategist Synchro Vitality

Η πρώτη θεραπεία που προσαρμόζεται στους φυσικούς ρυθμούς του δέρματος, κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, δραστηριοποιώντας τις ζωτικές λειτουργίες του.
Προϊόντα που βασίζονται στο Συγχρονισμένο Φυσικό Σύστημα Αναζωογόνησης, ένα καινοτομικό σύμπλεγμα συστατικών, που δρουν ανάλογα με τις ανάγκες του ώριμου δέρματος για να καταπολεμήσουν τα ορατά σημάδια της ηλικίας.

Strategist Refine

Το σύστημα εκλέπτυνσης (MICRO-D SYSTEM), κάνει τη Strategist Refine μια καινοτομική θεραπεία που επιδιορθώνει την υφή της επιδερμίδας σε βάθος για να αναδείξει ένα δέρμα γεμάτο νεανικότητα.
Εμπνευσμένο από τις δερματολογικές τεχνικές της μοκροδερμαπόξεσης.

Timexpert C+


Ένα δέρμα φωτεινό, σφριγηλό που ακτινοβολεί...
Η αντιοξειδωτική δράση της Βιταμίνης C προστατεύει το δέρμα σας από την επικίνδυνη δράση των ελεύθερων ριζών, ευνοεί τη δημιουργία νέων ινών κολλαγόνου και επιδιορθώνει αμέσως τη σβησμένη και κουρασμένη εμφάνιση του προσώπου σας.

For Men


Η Germaine de Cappucini, απαντά στα προβλήματα του ανδρικού δέρματος με τη σειρά FOR MEN. Φυσικά και πολύ ευχάριστα παρασκευάσματα, τα οποία συνδυάζουν συστατικά όπως χυμό σημύδας, ολιγοστοιχεία, βιταμίνη C ή εκχύλισμα φύλλου ελιάς.Timexpert SRNS


Ενισχύει κάτα τη διάρκεια της ημέρας κα ιτης νύχτας την ικανότητα αντοχής στο στρες του δέρματος σας (Stress Capital). Κλειδί της νεότητας.

Αναζωογονεί με εξαιρετικό τρόπο το πρόσωπο: λιγότερες ρυτίδες, λιγότερη χαλάρωση, λιγότερη ξηρότητα.

Συνιστώμενες ηλικίες: από 40-45 ετών και μετά, εκτός από τον ορό και την βραδινή κρέμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από 25-30 ετών και μετά.

Timexpert Rides

Πρώτες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης.

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Συνιστώμενες ηλικίες: από 25-30 ετών και μετά.
Χαρακτηριστικά του δέρματος: δέρματα στα οποία εμφανίστηκαν οι πρώτες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης.
Ενδείκνυται για: οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναζωογόνηση: καταπολεμά τις ρυτίδες σε βάθος.
Γέμισμα και πρόληψη: δρα κατά των γραμμών έκφρασης.
Σβήνει τις γραμμές έκφρασης, γεμίζει τις ρυτίδες και λειαίνει το ανάγλυφο του δέρματος.
Ενισχύει τη σφριγηλότητα και την πυκνότητα αποτρέποντας τη γήρανση.

Timexpert Lift


Θεραπεία σύσφιξης με αποτέλεσμα lifting, εμπνευσμένη από την Θεϊκή Αναλογία, που επαναδιαμορφώνει μεγέθη με μοναδικό και εξατομικευμένο τρόπο.

Η καινοτομική της σύσταση ενώνει δύο συμπληρωματικές πράξεις που βελτιώνουν τα προβλήματα της χαλάρωσης και απώλειας όγκου στο πρόσωπο. Δράση Lipo-Filling και Δράση Hidro-Filling.
Συνιστάται:

 • Από 35 ετών και πάνω
 • Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου

Timexpert White

Μια πλήρης γραμμή αντιγηραντικής θεραπείας που δημιουργήθηκε ειδικά για σβησμένα δέρματα και εκείνα με υπερχρωματισμούς, η οποία είναι ικανή να αποτρέψει, να ρυθμίσει και να επιδιορθώσει τη εμφάνιση των λεκέδων.

Περιλαμβάνει την καινοτομική και αποτελεσματική τεχνολογία Melanolight Process, μια αποκλειστική πρωτοπορία των εργαστηρίων της Germaine de Capuccini για τη θεραπεία των υπερχρωματισμών. Άνευ προηγουμένου: δρα έντονα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από το σχηματισμό των σκούρων λεκέδων.

Συνιστάται:

 • Δέρματα με υπερχρωματισμούς που δημιουργούνται λόγω της ηλικίας, από τις ακτίνες UV, από γενετικούς ή ορμονικούς παράγοντες…
 • Από 25 ετών και πάνω.
 • Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, με τις κατάλληλες προφυλάξεις όταν εφαρμόζετε τη θεραπεία το καλοκαίρι. διότι δεν πρέπει να εκτίθεστε στον ήλιο και πρέπει να προστατεύετε το δέρμα με προϊόντα που διαθέτουν παράγοντες υψηλής ή πολύ υψηλής προστασίας

Perl Sensation


Εξαιρετική Αντιγηραντική Δράση, επανενεργοποιεί τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος και ευνοεί την έντονη αναγέννηση των κυττάρων.

Συνιστάται:

 • Ηλικία από 30 έτων και άνω.
 • Δέρματα που χρειάζονται μια ολοκληρωτική αντιγηραντική δράση πρόληψης ή / και επιδιόρθωσης.
 • Σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου
 • Ειδικά για δέρματα που υποφέρουν περιστασιακά από σημάδια έντονης κούρασης

Naturae


Η Naturae είναι η σειρά οργανικών καλλυντικών της Germaine de Capuccini αποτελούμενη από ευρεία γκάμα προϊόντων προσώπου και σώματος με αιθέρια έλαια και συστατικά προερχόμενα από φυτά βιολογικής καλλιέργειας χωρίς προσθήκη σιλικόνης, paraben ή τεχνητών χρωστικών.

Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από τον εξουσιοδοτημένο γαλλικό οργανισμό ECOCERT.

Τα προϊόντα της Naturae βασίζονται κυρίως στο ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΛΕΥΚΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ, το οποίο είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, φλαβονοειδή, βιταμίνες C και E και αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά της φύσης.

Το αυστηρά επιλεγμένο αυτό συστατικό προσδίδει τόσο στα καλλυντικά για το σπίτι όσο και στα προϊόντα θεραπείας σε ινστιτούτο αισθητικής, αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και αντιρρυπαντικές ιδιότητες, καθώς και μέγιστη ενυδάτωση.

Θεραπευτικές Ενδείξεις

Συνιστώμενες ηλικίες: 20 ετών και άνω.
Χαρακτηριστικά του δέρματος: όλοι οι τύποι δέρματος, εκτός από το πολύ λιπαρό.
Ενδείκνυται για: οποιαδήποτε εποχή του έτους.